Úvod » Reporty

European mountainboard cup Italy

publikováno 10.11.2014

Buongiorno!

Začátkem srpna jsme se vydali na delší trip, jehož první cíl započínal na italském evropském poháru a končil na druhém německém poháru kousek od Stuttgartu.

Ale zpět k Itálii, po předlouhé cestě jsme dorazili do cílové destinace asi sto kilometrů od moře, pod horou Mt.Penice.

  

Na závody tak jako my, dorazilo relativně slušný počet závodících z několika evropských zemí. V pátek nás čekal kratší trénink na delších tratích. Jednalo se o nádherné členité sjezdovky vysekané skoro jak golfový trávníček, s průjezdy lesem. Tratě měli něco přes kilometr a díky své délce, vytyčené stopě, profilu a rychlosti jež na ní závodníci dosahovali, byly i celkem technicky náročnější.

  

První na sobotním programu byl sjezd, jež se jel dvoukolově a počítal se lepší čas. Stejně tak u slalomu, který se jel stejným systémem. Závody probíhali opravdu v našláplém tempu a závodníci se snažili co jim síli stačili, možná i díky price-money jež byli v opravdu slušné hodnotě, totiž pro prvního v elite kategorii rovných tisíc eur, druhého pět set a třetího dvěstěpadesát..u žen a juniorů tyto částky byli o něco menší nicméně i tak velice slušné. 

Ve výsledných časech se nejlépe umístil v chlapech Matt Brind z Anglie, jež je asi zaslouženě hrdým riderem Nitro Cirkusu a letos má fakt výbornou sezonu, za ním lokál Matteo Andreassi a třetí náš polský kamarád Piotrek Dameski. V ženách celkem na jistotu tak jako již skoro klasicky vyhrála italská závodnice Martina Lippolis a v masters kategorii francouzský bard Diego Anderson.

Po závodech na sjezdových tratích byl ještě před afterparty slušnou tečkou na závěr kontest ve freestylu u kterého bylo skoro jako vždy na co koukat.

Krásný víkend, spoustu slunce, nádherné přírody, fajn lidí kolem a hlavně výborné závodní atmosféry a luxusně připravených tratí nás potešilo při tomto výletě. Doufáme že příští pohár v Itálii bude neméně dobrý! 

Pizza, Pasta, Polenta..party party party!!!

Foto přehledně zde (P)

Fail start video zde

Oficiální video z akce:

Obrázky k článku

Album nebylo nalezeno. Zkontrolujte správnost adresy alba na Google Picasa.
https://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/102395263310891312232/album/EuropeanMountainboardCupItaly?kind=photo&imgmax=1200&thumbsize=144&access=public&max-results=300

Kategorie: ostatní

Návštěv: 62307
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • leda h...

Aktualita

Video "Sezona 2014"
Průřez mountainboardovou sezonou roku 2014 po evropských destinacích..... Prvosjezd Sněžky, Polská liga, Němcký pohár, mezinárodní sjezd ve Francii, Mistrovství světa boardercrossu v Srbsku, to a mnohem více ve dvaceti minutách!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz