Diskuze

tomas: tve a nechceš, aby Ti ještě přišel domů uklidit, uvařit a vyprat?

tak zatim prodluz tu klopenku, oddelej sutry pod dropem, a sraz mu hranu at nedopadame na rovinu

hardtym:kua doufam ze tam v 5 nebudu sam!!!

jirka ma 728326269, tak si pekne maknete ja makam takze dojdu ale v 5 to nebude

Mara: tak se tak necil, byla to fakt prdel
hardtym: hele nekde sem ztratil cislo na Jirku, muzete mu nekdo cinknout? dikec

Mařen: naopak, víc takovejch zážitků, už dlouho jsem se tak upřímně nezasmála
vidím to, že bych na Hůrce měla bejt maximálně v 17:30
světu mír, pozdrav kočku, polib dědu a buď zdráv jako páv

hardtym:tve člověk se chvíli nedostane na net a hnedle takovejch pomluv,nt na vás už vám nikdy žádný zážitky z dětství na plachetnici vyprávět nebudu bando nevděčná!bthw v 5 jsem na hůrce!!!
snsgang: dobrý videjko, jen tak dál a houšť

Číhejte na naše první video

http://www.youtube.com/watch?v=mGNdI9YGOAg

dobre ty

zítra se dovalím i já, tak už konečně třaba taky něco udělám. budu tam něco málo po 5

ok tak plati v 5 tam snad se ozve i Mara, byl by luxus, kdyb sme zitra ty zasr.. sutry vyhazeli

jo muzu tak v 5 ze bych tam byl driv bohuzel spis ne ale budu se snazit udelat co je v mojich silach

muzes driv? at neco stihnem

hele s tim bych jeste pockal, ale zkusim se ho zeptat, pokud s tim uz teda nezatopil

jo zitra by to slo tak at dokuli to startovaci zarizeni

hardtym: hele mluvil jsem s Jirkou a rikal ze by nam zitra pomohl na 4x, tak bysme mohli pohnout tema sutrama pod dropem, mam mu volat, tak pls. dejte co nejdriv vedet, estli tam zitra taky hodlate trochu hnout prdeli, docela by to myslim bodlo at to je z krku

no povídej mi o tom, měla sem z toho divoký sny a ráno sem měla hubu a rypák plnej vody

jj) ale tam nebudou takovy helly jako na Slapech, tam bych se samozrejme nepustil

tak omluva, dneska crossit nejdu - zůstávám u tý posilky
a jak říkáš o vyzkoušení vlny, víš jaký traumata z vln má Mařka - radši tím nedráždi
hehe ne to bys mohla ty prece jen este odlisuju muzske a zenske prace